
Illallinen Helsinki, Vallila
Eurooppalaista keittiötä käsityönä. Menu vaihtuu sesongin mukaan viisi kertaa vuodessa.
Alkuun
Albinan hapanjuurileipä
2€
Oliivit
5€
Tartar
& mustapippurimajoneesia
5€
Stracciatella
& keltajuurta
15€
Kuhacrudo
appelsiinilientä
16€
Palsternakkarösti
punajuurihummusta & fetaa
15€
Väliin
Päivän risotto
14€
Gambas pil pil
& parmesanvaahtoa
15€
Keskelle
Saksanhirveä
maa-artisokkapyre & verjuskastike
+4€ menulle
34€
Juuriselleriä
voipapu-juuriselleripyree & puolukkachutney
27€
Siikaa
ricottagnoccheja & rapuvelouté
32€
Ibericon secreto
neulapapua & piccata-kastike
30€
Lisuke: Ranskanperunoita
ja tomaattimajoneesia
5€
Loppuun
Pistaasitiramisu
11€
Taatelikakkua
& viikunaa
11€
Suklaakakkua
& mochavaahto
10€
Juustot
4/6/12€
MENU 4 RUOKALAJIA
55€
Valitse itse 4 annosta
(alkuruoka, väliruoka, pääruoka & jälkiruoka)
RYHMÄMENU
55/65€
Yli 10 hengen ryhmille
4 tai 6 ruokalajin kokonaisuus
✓ Erityisruokavaliot huomioidaan
Viinisuositukset
Sommelier Antti Paasosen valitsemat
viinit jokaiselle ruokalajille
